Kavos staliukas, perdirbta mediena, 110x60x45cm - Žurnaliniai (kavos) staliukai
Kavos staliukas, perdirbta mediena, 110x60x45cm - Žurnaliniai (kavos) staliukaiKavos staliukas, perdirbta mediena, 110x60x45cm - Žurnaliniai (kavos) staliukaiKavos staliukas, perdirbta mediena, 110x60x45cm - Žurnaliniai (kavos) staliukaiKavos staliukas, perdirbta mediena, 110x60x45cm - Žurnaliniai (kavos) staliukaiKavos staliukas, perdirbta mediena, 110x60x45cm - Žurnaliniai (kavos) staliukai

Kavos staliukas, perdirbta mediena, 110x60x45cm

Skelbimo ID30135
BūklėNauja prekė
MedžiagosPerdirbta mediena
SpalvaRuda
Surinkto baldo plotis110
Surinkto baldo aukštis45
Surinkto baldo gylis60
Įprasta pristatymo trukmė: 8 dienos

Šis medinis kavos staliukas bus puikus pasirinkimas ieškantiems kaimiško žavesio namų interjerui. Stalas turi tvirtą stalviršį ir X formos kojeles, kurios yra ne tik stabilios, bet ir atrodo estetiškai.

Šis šoninis staliukas yra pagamintas iš masyvios perdirbtos medienos, kuri pasižymi skirtingų medžių, tokių kaip raudonmedis, tikmedis, mango, akacijos ir kitų savybėmis. Kiekvienas toks baldas yra unikalus ir šiek tiek skiriasi vienas nuo kito. Perdirbimo ženklai kiekvienam baldui suteikia unikalią išvaizdą bei įspūdingą vintažinį stilių. Kadangi šis baldas yra pagamintas iš perdirbtos medienos, jis gali turėti trūkumų, atspindinčių jo autentiškumą ir įdomią istoriją. Mediena yra iš natūraliai nukritusių medžių, valčių, medinių namelių ir t.t.

Svarbi pastaba: staliukų spalvos gali skirtis, todėl kiekvienas yra unikalus; atranka pristatymui yra atsitiktinė.

  • Medžiaga: perdirbtos medienos masyvas
  • Matmenys: 110 x 60 x 45 cm (ilgis x plotis x aukštis)
  • Rankų darbo
  • Paprasta surinkti

Įsiminti skelbimą

Jus taip pat gali sudominti

Žiūrėti daugiau