Naktinis staliukas, natūrali oda, 40x30x50cm

Skelbimo ID37494
BūklėNauja prekė
MedžiagosMedienos masyvas, plienas, oda
Spalvaįvairiaspalvė
Įprasta pristatymo trukmė: 8 dienos

Mūsų stilingas, naktinis staliukas su stalčiumi, kurio priekis yra apmuštas tikra oda, pridės jūsų namams rafinuotumo. Spintelė prie lovos gali būti naudojama kaip žurnalinis staliukas ar stovas telefonui.

Pagaminta iš rausvosios dalbergijos medienos masyvo, ši spintelė prie lovos yra stabili, patvari bei jūsų namams suteiks kaimiško žavesio. Rausvoji dalbergija, dar žinoma kaip raudonmedis ar palisandras, tai tropinis kietmedis, žymus savo ryškiais raštais. Kiekvienas gamybos žingsnis yra atliekamas ypatingai kruopščiai, nesvarbu, ar tai būtų poliravimas, dažymas ar lakavimas. Meistrystė ir gražūs medienos raštai kiekvieną baldą padaro unikaliu ir šiek tiek išsiskiriančiu vienas nuo kito. Šį naktinį staliuką palaiko tvirtos plieno kojelės, kurios jam prideda ir estetinio patrauklumo. Tvirtas viršus puikiai tiks padėti žadintuvą, skaitymo lempą, knygas ir kt. arba išdėlioti nuotraukų rėmelius ar kitus dekoratyvius daiktus. Stalčius suteikia pakankamai vietos tvarkingai bei lengvai pasiekiamus laikyti įvairius mažesnius daiktus.

Surinkimas yra lengvas. Svarbi pastaba: spalvos, tekstūros bei odos raštas gali skirtis priklausomai nuo baldo, taip kiekvieną mūsų naktinį staliuką paversdamas unikaliu; atranka pristatymui yra atsitiktinė.

  • Medžiaga: rausvosios dalbergijos medienos masyvas + milteliniu būdu dengtos plieno kojelės
  • Su tikra oda ant stalčiaus priekio
  • Matmenys: 40 x 30 x 50 cm (plotis x gylis x aukštis)
  • Poliruota, dažyta ir lakuota
  • Paprasta surinkti

Įsiminti skelbimą

Jus taip pat gali sudominti

Žiūrėti daugiau