Rašomojo stalas, perdirbtos medienos masyvas su geležinėmis kojelėmis

Skelbimo ID21446
BūklėNauja prekė
MedžiagosPerdirbta mediena
Ilgis, cm97
Plotis, cm45
Aukštis, cm76
Įprasta pristatymo trukmė: 8 dienos

Šis senovinio stiliaus, perdirbtos medienos rašomojo stalas su įvairiaspalviu medienos stalviršiu ir 4 patvariomis geležinėmis kojomis yra nesenstantis jūsų namų aksesuaras. Jo perdirbtos medienos masyvo stalviršis suteikia stabilų ir saugų paviršių, ant kurio galite padėti kompiuterius, iPad, knygas ar kitus daiktus. Rašomojo stalas turi skyrių po stalviršiu ir stalčių šone, kurie suteikia jums papildomos vietos daiktams laikyti.

Šis rašomojo staliukas yra pagaminta iš perdirbtos medienos, todėl kiekvienas iš jų yra unikalus ir skiriasi vienas nuo kito. Tokio tipo baldai pagaminti iš įvairiausių rūšių perdirbtos medienos: tikmedžio, akacijos, mango, salmedžio ir kt. pasižymi skirtingų medžių savybėmis. Perdirbta mediena yra tvirta, stabili, patvari ir puikiai atrodanti. Vinių skylės ir nugludintos skaidulos sukaupė savyje istoriją, kuri įsilies į naujosios kartos gyvenimą. Turėdami tokį baldą namie, pademonstruosite, kad jus domina išteklių taupymas, aplinkosauga bei tvarumo idėjos.

Rankų darbo baldas alsuoja vintažiniu stiliumi, todėl jūsų aplinkai suteiks egzotikos. Visi derinimo, poliravimo, dažymo ir vaškavimo darbai buvo atlikti ypač kruopščiai. Šis vintažinio stiliaus rašomasis stalas bus tobulu priedu jūsų namams!

Svarbi pastaba: stalų spalvos gali skirtis, todėl kiekvienas yra unikalus. Atranka pristatymui yra atsitiktinė.

  • Stalviršio medžiaga: perdirbta masyvi mediena
  • Kojelių medžiaga: dažyta geležis
  • Bendri matmenys: 97 x 45 x 76 cm (ilgis x plotis x aukštis)
  • Įvairiaspalvės medienos stalčiukas su geležine rankena
  • Rankų darbo

Įsiminti skelbimą

Jus taip pat gali sudominti

Žiūrėti daugiau