AMELIE čiužinys - Čiužiniai
AMELIE čiužinys - ČiužiniaiAMELIE čiužinys - Čiužiniai

AMELIE čiužinys

Skelbimo ID67416
BūklėNauja prekė



3 sluoksnių unikalios konstrukcijos čiužinys AMELIE su viskoelastinio sluoksnio VISCOR ir PUR poliuretano deriniu suteiks maksimalų komfortą miego metu. 
Čiužinio vidurinį-atraminį sluoksnį sudaro mėlynos spalvos 28 kg/m3 tankio PUR putų poliuretanas, kuris suteikia tinkamą atramą stuburui.
Viršutinis profiliuotas VISCOR viskoelastinis putų poliuretano sluoksnis (geltonas, tankis 50 kg/m3) padės jums lėtai ir maloniai pasinerti į čiužinį – atpalaiduos įsitempusius raumenims, švelniai masažuos, pagerins kraujo ir medžiagų apykaitą. Dėl savo struktūros viskoelastinė medžiaga reaguodama į žmogaus kūno temperatūrą (šilumą) minkštėja, tobulai prisitaiko prie kūno formų ir, tarsi, apgaubia. Kūno slėgis tolygiau pasiskirsto, dėl to miegantysis rečiau vartosi, geriau miega ir pailsi.

Šiltuoju metų laiku, apvertę čiužinį, galėsite patogiai jaustis miegodami ant truputį kietesnės ir vėsesnės PUR putų poliuretano (tankis 30 kg/m3) pusės.
Dėl 7 anatominių zonų stuburas gulint bus teisingoje anotominėje padėtyje. Abi išorinės pusės turi masažuojantį ir ventiliaciją gerinantį profilį. Tai leidžia išgarinti perteklinę drėgmę. Čiužinio sluoksniai tarpusavyje sujungti nenaudojant klijų, todėl galima išardyti ir išvalyti.
Čiužinys tinka tinka ir alergiškiems žmonėms.
Užvalkalas SLEEP CULTURE yra antibakterinis, skalbiamas iki 60 °C. Daigstytas su putliuoju PES sluoksniu 280 g/m2. Užvalkalas nusiima atsegus užtrauktuką, kuris juosia visas čiužinio kraštines. Užtrauktukas dalina užvalkalą į dvi atskiras dalis. Audinio sudėtis: 100% poliesteris.
Čiužinio aukštis: ~20 cm.
Anatominės zonos: 7.
Ortopedinė apkrova 1 žmogui: 130 kg.
Kietumas: vidutinio kietumo. Viena pusė kiek minkštesnė, kita – kietesnė.

Įsiminti skelbimą

Jus taip pat gali sudominti

Žiūrėti daugiau