Konsolinis staliukas su 3 stalčiais (120x30cm)

Skelbimo ID12281
BūklėNauja prekė
Medžiagosrausvosios dalbergijos medienos masyvas
Aukštis, cm120
Plotis, cm30
Gylis, cm75
Įprasta pristatymo trukmė: 8 dienos

Šis rausvosios dalbergijos medienos masyvo konsolinis staliukas yra ir stilingas, ir praktiškas. Jis taip pat gali būti naudojamas kaip šoninė spintelė, aukšta komoda, konsolinė spintelė. Elegantiškas dizainas šį konsolinį staliuką pavers bet kurio kambario pažiba. Šis konsolinis staliukas turi tvirtą stalviršį ant kurio galite padėti dekoratyvius daiktus, tokius kaip vaisių krepšius ar vazas. Jo 3 erdvūs stalčiai bei apačioje esanti lentyna suteikia papildomos vietos laikyti mažus daiktus, tokius kaip raktai, DVD, užrašų knygutės, rašikliai ir kiti niekučiai. Apačioje esanti lentyna suteikia papildomos vietos tvarkingai laikyti daiktus.

Šis rausvosios dalbergijos medienos konsolinis staliukas yra pagamintas iš medienos masyvo. Rausvosios dalbergijos mediena, tai - tropinis kietmedis, taip pat žinomas kaip palisandras ar raudonmedis, bei populiarus dėl savo raštų. Jis yra rankų darbo, o gražūs medienos raštai kiekvienai baldo detalei suteikia unikalumo ir šiek tiek išskiria vieną nuo kito. Tvirtos medinės kojelės prisideda prie tvirtos konstrukcijos.

Svarbi pastaba: dėl šiek tiek skirtingų kiekvieno baldo spalvų, visos prekės unikalios; atranka pristatymui yra atsitiktinė.

  • Poliruota, dažyta ir lakuota
  • Su 3 stalčiais ir apatine lentyna

Įsiminti skelbimą

Jus taip pat gali sudominti

Žiūrėti daugiau