METIS čiužinys - Čiužiniai
METIS čiužinys - ČiužiniaiMETIS čiužinys - ČiužiniaiMETIS čiužinys - Čiužiniai

METIS čiužinys

624.00 €
Skelbimo ID56408
BūklėNauja prekė

 

 


Viršutinis čiužinio sluoksnis pagamintas iš latekso ir gelio dalelių, todėl užtikrina optimalią aplinką jūsų miegui. Jo vėsinančios savybės vasarą yra ypač unikalios ir mėgiamos. Lateksas žinomas dėl savo antibakterinių savybių ir dėl itin didelio elastingumo, dėl kurio čiužinys puikiai prisitaiko prie kūno linijų. Dėl atviros lateksto porų struktūros ir dvipusės čiužinio vidinės dalies perforacijos užtikrinama oro cirkuliacija ir apsaugoma nuo drėgmės kaupimosi.
Čiužinio užvalkalas MORAVIA (audinio sudėtis: 36% viskozės, 60% poliesterio, 2%poliamido, 1% elestano). Pagamintas iš išskirtinio megzto audinio, kurio sudėtyje yra didelis kiekis natūralios viskozės. Jis labai minkštas ir maloniai glotnus, todėl jį naudojame prabangios linijos čiužiniams gaminti. Iš spygliuočių medžių gautos celiuliozės gaminama natūrali viskozė suteikia audiniui pralaidumo, todėl drėgmė puikiai pašalinama ir sukuriamas optimalus mikroklimatas sveikam miegui. Čiužinio užvalkalo audinys MORAVIA užtikrins visiškos prabangos pojūtį. Užvalkalas su aktyvia antibakterine apsauga.
Užvalkalas atidalomas į atskiras dvi dalis, su šoninėmis rankenomis, 3D tekstilinis tinklelis, kuris pagerina oro cirkuliaciją. Nuvelkamas, skalbiamas iki 600C
Aukštis: 20 cm
Max svoris gulimai vietai: 120 kg
Kietumas: H2
Garantija: 5 metai
 

 

 

Į pardavėjo el. parduotuvęĮsiminti skelbimą

Pardavėjo kontaktai

BaldoTeka

Žiūrėti profilį
  • Visa Lietuva
  • www.baldoteka.lt

Jus taip pat gali sudominti

Žiūrėti daugiau
Į el. parduotuvę