Miegamojo lova PRESTIŽAS LUX

229.00 €249.00 €Atpigo
Skelbimo ID57664
BūklėNauja prekė
Ilgis, cm219
Pritaikyta čiužiniui1400 x 2000 mm
Patalynės dėžėYra


 
Šiuolaikiškais dizaino sprendimais pasižyminti miegamojo lova PRESTIŽAS LUX suteiks Jūsų miegamajam lengvumo ir prabangos pojūtį.

Patikimos ir stabilios lovos atramos yra išdėstytos taip, kad būtų nematomos iš bet kurios pusės, dėl to susidaro įspūdis, kad lova kabo ore. Tuo pačiu metu lova nepriglunda prie sienos, o tai yra akivaizdus pranašumas; ji neriboja jūsų galimybės pastatyti baldus miegamajame.
Lovos tvirtumą, patikimumą ir ilgaamžiškumą užtikrina gamyboje naudojamos medžiagos: patikima metalinė bazė su dujiniu pakėlimo mechanizmu, aukštos kokybės baldų audinys, poliuretano putos. Elastingų poliuretano putų sluoksnis suteikia papildomą minkštumą ir tūrį lovos galvūgalyje bei šonuose - užapvalintais lovos kampais sukuriamas saugumo efektas.

Dvivietė miegamoji dalis yra erdvi, patogi, garantuojanti patogų ir sveiką miegą. Lovos rėmas pagamintas iš metalo su aukštos kokybės polimero danga, pasižymi dideliu patvarumu, stiprumu ir ekologiškumu. Lanksčios medinės grotelės pasižymi elastingomis savybėmis ir yra kaip papildomas judesius sugeriantis pagrindas, užtikrinantis tiksliausią čiužinio pritaikymą prie jūsų kūno. Per lovos bazę cirkuliuojantis oras leidžia čiužiniui kvėpuoti. 
 
* Kaina nurodyta be čiužinio.
* Lovos pagrindas: grotelės (įeina į komplektą).
* Patalynės dėžė.
* Pakėlimo mechanizmas: dujinis (atsidaro iš priekio keliant į viršų ir fiksuojasi viršuje).

* Lova su kojelėmis.


IŠMATAVIMAI

Plotis: 154/174/194 cm

Ilgis: 219 cm
Galvūgalio sienelės aukštis: 112/122/122 cm
Kojelių aukštis: 11 cm


Gobelenai:
 
Barchat 03

 
Barchat 09

 
Barchat 10

 
Barchat 18



Gamintojo pateiktos reprezentacinės nuotraukos yra informacinio bei demonstracinio pobūdžio.


Pardavėjas pasilieka teisę pirkėjui pasiūlyti alternatyvų gobeleną, jei užsakymo metu pasirinkto gobeleno iš aukščiau išvardintų gamintojas neturėtų.


 

Į pardavėjo el. parduotuvęĮsiminti skelbimą

Pardavėjo kontaktai

BG baldai

Žiūrėti profilį
  • Visa Lietuva
  • www.bgbaldai.lt

Jus taip pat gali sudominti

Žiūrėti daugiau
Į el. parduotuvę